Firma Events

1/12

Historie og stemning på "Porthus"

Burregruppens smukke sted bærer navnet 'Porthus'. Porthus blev bygget i 1680’erne og var oprindeligt sæde for en landmandsfamilie. Dengang bestod ejendommen af en lille trelænget gård, som lå helt ud til den gamle Fredensborgvej på grænsen mellem Holbo Herrede og Lyng-Kronborg Herred og udgjorde derved ’porten’ til Gribskov fra Fredensborg.

I 1824 påbegyndes opførelsen af de nuværende bygninger, som står færdig i 1857. Gården havde sin storhedstid fra 1851 til 1907, hvor den fungerer som skovriderbolig for 3. Kronborg Skovdistrikt.


Gården husede frem til skovdistriktets nedlæggelse, Christian den IX’s Skovrider, Baron Vilhelm Ludvig Ove Haxthausen, som i en ung alder også bar titlen af Jagtjunker og Oberst i Forsvaret. Haxthausen’s rødder kan føres tilbage til slægterne Holstein, Reventlow, Bülow og Knuthenborg. Porthus var dengang stedet hvor mange af tidens spidser kom til selskabelighed hos familien.

Da Baron Haxthausen døde blev skovdistriket delt, de fleste skove gik til 4. Kronborg Distrikt og skiftede navn til Nødebo Distrikt.Porthus var i familien Haxthausens eje frem til Baronens død i 1906, hvorefter det blev solgt på aktions sammen de store skov- og engstykker, Bramaholm og Thybofæng, som ligger nord for ejendommen.

Ejendommen er siden handlet flere gange indtil 2003 hvor stedets nuværende ejere overtog huset og udviklede det til kontordomicil og kursusejendom. I 2004 gennemgik ejendommen en totalrenovering, med respekt for ejendommens finesser, så der i dag er møde og konferencefaciliteter. Gården emmer af elegance. og kombinationen af de smukke omgivelser og de professionelle faciliteter giver de helt unikke rammer for både arbejde og fest.

Porthus Forplejning og kokkeskole

Vi har haft stor fornøjelse af lade vores kokkeskole været en integreret del af vores arrangementer. En udsøgt gourmet oplevelse, eller Dansk mad efter de gamle traditioner ’Porthus Kokken’ er leveringsdygtig i netop det som tiltaler dine smagsløg. Vi prioriterer at finde udsøgte vine, der passer perfekt til menuen.

Vi tager udgangspunkt i årstidernes råvarer og maden er altid tilberedt med omhu, respekt og kærlighed til faget. Vi stiller store krav til friskhed og kvalitet for at sikre en optimal gæsteoplevelse. Ønsker du og dine medarbejdere at være en del af madlavningen, arrangerer vi gerne Kokkeskole som en del af arrangementet. Vi dække bordene op med flotte damaskduge, stofservietter, levende lys og smukke blomsterdekorationer fra vores professionelle blomsterdekoratør og så sender vi selvfølgelig flaget til tops. 

 

Porthus tilbyder forskellige events, som kan blive skræddersyet til at passe til netop jeres behov.

Porthus Sjov

Porthus Sjov er en morsom aktivitet, hvor alle kan deltage.

Aktiviteterne kræver sammenhold, kommunikation og samarbejde.

Deltageren skal løse en given opgave bedst muligt, det kan fx være at tilberede en 3-retters menu i den vilde natur kun hjulpet på vej af ganske få og nødvendige redskaber samt sin fantasi og gruppens kreativitet og samarbejde.

Sjov og glæde for alle!

Porthus Action

- er et forløb, der er koncentreret omkring sjove, sociale og aktive oplevelser med et overordnet tema og koncept for jeres dag. Arrangementet indeholder aktiviteter og indlagte opgaver, som bidrager til den optimale stemning og ’teamspirit’ hos deltagerne. Et eksempel kan være ’Porthus Action’ som lægger op til samarbejde på tværs af organisationen, alder og køn. ’Porthus Action’ er et overraskende og anderledes orienteringsløb. På en morsom og udfordrende måde inddrager vi deltageren i forståelse og udvikling af samarbejdets kunst.

Spændende og udfordrende opgaver løses undervejs. Forhindringer forceres, taktikker aftales og vigtige beslutninger træffes. Alt sker i tæt samarbejde - med tiden og ressourcerne som eneste modspiller. Vi tilrettelægger arrangementet så det passer præcis til jer.

Porthus Strong

-er en fagligt udviklende seance, som tilpasses fagspecifikke udfordringer på arbejdspladsen i kombination med udfordrende aktiviteter og opgaver. Målet er at give deltagerne konkrete redskaber til forbedring af samarbejde og kommunikation i det daglige arbejde. Samarbejdsudvikling – er grundlæggende at dirigere medarbejderne i samme retning, for at øge det samlede poten-tiale. Samarbejdsudvikling handler om at udnytte den enkeltes kvaliteter og værdier og om at få medarbejderne til at engagere sig aktivt sammen. Med fokus på humor, interaktiv læring og ’den gode oplevelse’ opnår vi sammen værdiskabende resultater. Vores kurser tager udgangspunkt i netop jeres situation og designes så de tilpasses jeres behov. Med udgangspunkt i dagens tema kombinerer vi det faglige med underholdende indlæg og morsomme in-/out-door aktiviteter, der sætter fokus på samarbejdsudvikling.

Porthus Fun Day

Glade familier giver glade og fleksible medarbejdere. Vil I vise, at I påskønner jeres medarbejders bagland så er ’Porthus Funday’ noget for jer.

Porthus Funday er et spændende og sjovt arrangement for store og små. Gennem leg og sjove aktiviteter fokuserer vi på de sociale relationer.

Vi tilrettelægger dagens aktiviteter så alle bliver rystet godt sammen, vi sørger for utraditionel og spændende mad og vi gøder jorden til en unik familiedag.
 

Porthus Peptalk

Peptalk og Foredrag- en lille opstrammer til et mere frugtbart samarbejde

Når I trænger til en peptalk, der giver jer noget at tænke over, så tilbyder vi en lang række af engagerede og underholdende foredragsholdere, som giver brugbar viden, skaber links og metafore mellem gode ”røverhistorier” og hverdagens udfordringer.

Indslagene kan handle om alt mellem himmel og jord - emnet udvikler vi sammen. Vores netværk rækker bredt inden for både underholdningsbranchen, sportsverdenen og erhvervslivet - vores vifte af professionelle samarbejdspartnere er vid. Vi samler på gode oplevelser - til vores gæster.

© 2013 - 2020 Burre Gruppen ApS

by Webgrafix

Dansk ejendomsmedier

Certificeret medlem af

Danske Ejendomsmedier A/S

BURRE GRUPPEN APS

 STENHOLTSVEJ 27  

3480 FREDENSBORG   

TLF.: +45 30 63 69 44  

CVR 32 08 63 22